VVS Installatør i Thyregod
Ring til os
75 73 46 44

Bliv selvforsynende med jordvarme

Har du netop fået bygget et nyt hus eller ønsker du, at gøre din nuværende bolig selvforsynende? Så er jordvarme en god investering, som vil give dig mærkbare ændringer på din økonomi. Hos Thyregod VVS har stor erfaring, når det kommer til opsætning og installering af jordvarme for både private og erhvervsdrivende.

 

Jordvarme - en miljørigtig idé

Jordvarme udnytter den varme, der findes nede i jorden. Det betyder, at du får en utrolig bæredygtig løsning, som kan producere op til 3x så meget energi, som den forbruger. Det er både godt for miljøet og din pengepung. 

 

Lovpligtigt eftersyn

Det er nu blevet lovpligtigt, at du en gang årligt skal have eftersyn på dit jordvarmeanlæg. Kontakter du os, kan du blive oprettet i vores system. Vi kontakter dig efterfølgende en gang årligt, så du er garanteret eftersynet på dit jordvarmeanlæg.

 

Kontakt os for professionel rådgivning

Inden vi starter udgravningen til dit nye jordvarmeanlæg, skal du være opmærksom på, at du skal søge tilladelse hos kommunen. Dette er noget, som vi kan dimensionere for dig, så det eneste du skal er at se frem til dit nye jordvarmeanlæg. Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud i områderne omkring Vejle, Ikast, Billund, Brande, Grindsted og Thyregod.

Bliv ringet op

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud. Du modtager et opkald indenfor 2 hverdage.