VVS Installatør i Thyregod
Ring til os
75 73 46 44

Har du naturgas?

Skal dit naturgasfyr skiftes ud eller vil du gerne prøve naturgas? Så er det vigtigt, at du vælger det fyr, som passer til din bolig og dit forbrug. Som professionelle VVS’er er vi specialister i at rådgive dig i valget af det fyr, som passer til dine behov. Når vi udvælger et nyt naturgasfyr til dig, tager vi altid højde for, at vælge den rette varmtvandsbeholder og aftræk, så fyret vil fungere optimalt.

 

Vi sørger for, at du vælger det rigtige naturgasfyr

Det er ikke helt lige meget, hvilket fyr du vælger. Der er flere ting man skal tage hensyn til. For eksempel:

  • Hvor stort huset er
  • Hvordan er huset isoleret
  • Hvad er dit nuværende forbrug af naturgas
  • Hvor mange bor i husstanden

Det er vigtigt, at naturgasfyret skal kunne producere nok varme og vand til husstandens forbrug. Vælger du et fyr, der er for stort, vil det bruge for meget energi på at producere varme til din bolig. Vælger du derimod et fyr, der passer til din husstandsforbrug, vil du få den bedste udnyttelse af naturgassen. 

 

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for gaskedler, er du velkommen til at kontakte os. For at give dig et så præcist tilbud som muligt, kommer vi gerne hjem til dig, så vi kan give dig en grundig og professionel rådgivning og vurdering. Herved får du et tilbud på den løsning, der vil være bedst for din husstand.

Vi servicerer hos Thyregod VVS i områderne ved Vejle, Ikast, Billund, Brande, Grindsted og Thyregod ved Give.

Bliv ringet op

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud. Du modtager et opkald indenfor 2 hverdage.