VVS Installatør i Thyregod
Ring til os
75 73 46 44

Stokerfyr og pillefyr

Hos Thyregod VVS har vi gennem årene fået opbygget mange års erfaring inden for opsætning og service af pillefyr og stokerfyr. Vi er din foretrukne samarbejdspartner, hvis du ønsker at udskifte dit nuværende fyr med en nyere model, vi har et stort kendskab til de forskellige fyr på markedet og kan herved give dig den optimale rådgivning.

Vi opsætter primært pille- og stokerfyr fra Vølund Varmeteknik, som producerer en bred vifte af kvalitets fyr der kan passe ind i flere typer hjem alt efter husstandens varmebehov.

 

Opvarm dit hjem med god samvittighed

Et pillefyr eller stokerfyr er en miljørigtig varmekilde, som er forholdsvis billig at installerer og vedligeholde. Fyret kræver en del plads, det vil derfor oplagt, hvis du har et udhus, lade, stald eller andet, hvor fyret vil kunne stå uden at genere dig. Til gengæld får du en behagelig og miljørigtig varmekilde, der kan tilpasses til dit hjem og behov. Her tager vi en snak om, hvorvidt fyret skal være et supplement eller din primære varmekilde. Med et stoker- eller pillefyr kan du spare op til 60% af dine varmeudgifter sammenlignet med et oliefyr. 

 

Kontakt os for et nyt stoker- eller pillefyr

Ønsker du at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vi opererer med pillefyr og stokerfyr i blandt andet Vejle, Ikast, Billund, Brande, Grindsted, Thyregod og resten er Midtjylland. 

Bliv ringet op

Vedligeholdelse

Produkt billeder