Bliv selvforsynende med jordvarme​

Har du netop fået bygget et nyt hus eller ønsker du, at gøre din nuværende bolig selvforsynende? Så er jordvarme en god investering, som vil give dig mærkbare ændringer på din økonomi. Hos Thyregod VVS har stor erfaring, når det kommer til opsætning og installering af jordvarme for både private og erhvervsdrivende.

Jordvarme - en miljørigtig idé

Jordvarme udnytter den varme, der findes nede i jorden. Det betyder, at du får en utrolig bæredygtig løsning, som kan producere op til 3x så meget energi, som den forbruger. Det er både godt for miljøet og din pengepung.​

Lovpligtigt eftersyn

Det er nu blevet lovpligtigt, at du en gang årligt skal have eftersyn på dit jordvarmeanlæg. Kontakter du os, kan du blive oprettet i vores system. Vi kontakter dig efterfølgende en gang årligt, så du er garanteret eftersynet på dit jordvarmeanlæg.

Kontakt os for professionel rådgivning

Inden vi starter udgravningen til dit nye jordvarmeanlæg, skal du være opmærksom på, at du skal søge tilladelse hos kommunen. Dette er noget, som vi kan dimensionerer for dig, så det eneste du skal tænke på er, at se frem til dit nye jordvarmeanlæg. 

Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud i områderne omkring Vejle, Ikast, Billund, Brande, Grindsted og Thyregod.​

​Ankenævnet for Tekniske Installationer
​Islands Brygge 26, 2400 København S

www.hvanke.dk | Tlf.: 70 20 25 37

Skriv til Thyregod VVS Forretning

 
 
 
 
Bliv ringet op
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thyregod VVS Forretning

Adresse:

Hastrupvej 3, Thyregod - ​7323 Give

CVR: 37520128

Kontakt - Give afd.

​Tlf.: 75 73 46 44

E-mail: info@vvsexperten.dk

Kontakt - Brædstrup afd.

​Tlf.: 75 75 11 84

E-mail: info@vvsexperten.dk

Kontakt - Silkeborg afd.

​Tlf.: 86 84 52 44 / 86 82 83 84

E-mail: info@vvsexperten.dk

Rådgivning og vejledning: 75 73 46 44